Kaedah merawat penyakit dengan cepat



  • Adakah anda inginkan sebuah rawatan yang tiada sebarang kesan sampingan?.
  • Adakah anda ingin merawat penyakit secara percuma?.
  • Adakah anda ingin merawat penyakit dengan cepat?. 
  • Adakah anda ingin kembali sihat dengan cepat?. 

Kalau jawapan anda adalah Ya, Anda hanya perlu berehat tanpa makan sesuatu. Pelik bukan, kalau hanya berehat tanpa makan bolehkah merawat penyakit?. Ya! Boleh, semua jenis penyakit dapat di rawat dengan mudah tanpa sebarang ubat dengan hanya berpuasa dan berehat. Untuk memahami rawatan ini, anda harus memahami sistem badan manusia terlebih dahulu.

Badan manusia hanya berfungsi dengan menggunakan tenaga. Tenaga tersebut terhasil dari makanan dan minuman. Tenaga tersebut juga boleh di dapati dari beberapa sumber asli yang lain. Tenaga badan manusia digunakan untuk tiga tugas utama badan iaitu. Menghadam, berfungsi dan merawat.

1. Menghadam- Memproses makanan dan minuman kepada tenaga, badan menggunakan 32% tenaganya untuk proses ini.
2. Tenaga untuk badan berfungsi- Tenaga yang digunakan untuk pergerakan dan melakukan aktiviti harian, badan menggunakan 32% tenaga untuk ini.
3. Tenaga merawat - Badan akan menggunakan 36% tenaga untuk penyingkiran kotoran dan merawat penyakit.

Apabila seorang pesakit berehat tanpa makan dan minum 32% tenaga dari sistem penghadaman dan 32% tenaga dari tenaga pergerakan akan di campur dengan 36% tenaga merawat. Lalu ke semua 100% tenaga badan akan digunakan untuk merawat penyakit dan gangguan badan. Pesakit akan sihat dan kembali normal dengan cepat.

Jadi, kalau sesiapa jatuh sakit, hanya berehat tanpa makan dan minum (biasanya orang yang sakit tidak akan lapar), kalau terlalu lapar hanya makan buah-buahan atau minum jus buah-buahan tempatan yang asli. (Jangan minum minuman dalam botol)

Insya Allah pesakit akan kembali sihat dengan cepat.


No comments:

Post a Comment